Chainlink (LINK) wordt de ‚Tesla‘ van Cryptocurrency – What’s Next?

Chainlink overtrof het vorige bullish target en raakte een nieuwe all-time high van $8.40, maar hoeveel hoger kan LINK’s prijs echt gaan?

Aangezien de prijs van Bitcoin (BTC) in een steeds krapper wordende bandbreedte blijft handelen, is de altcoin-markt elke week hoger geworden en is de meest recente stijging afkomstig van Chainlink (LINK).

Na het overschrijden van het $5 niveau, steeg de LINK-prijs in een paar dagen tijd met bijna 100% en eindigde met een nieuwe recordhoogte van $8,40. Door deze enorme duw, overtrof de LINK EOS en Crypto.com (CRO) om een plek te claimen onder de top tien van cryptocurrencies die op CoinMarketCap worden vermeld.

Investeerders zijn nu nieuwsgierig om te zien of Tezos (XTZ) de LINK zal blijven volgen, en er zijn verwachtingen dat andere altcoins ook de stijgende lijn van de LINK zullen volgen.

Wat duwde LINK’s prijs naar $8,50?

LINK heeft bewezen een van de sterkste verhuizers te zijn in de cryptocurrency markten van de afgelopen jaren. Dit werd opnieuw bewezen toen de cryptocurrency brak boven het vorige record van $5 en steeg met 85% in de richting van $8.50.

In een vorig artikel werd een doelwit van $7.00-$7.25 vastgesteld met behulp van de Fibonacci-extensietool. Echter, LINK overtrof dat doel met een mijl.

Zoals de grafiek laat zien, kan de rally tijdelijk voorbij zijn, omdat de verkopers in stappen zijn, maar dit zal alleen worden bevestigd als de dagelijkse kaars sluit zoals op de bovenstaande grafiek te zien is. Op dit moment toont de kaars een enorme lont op de kop, wat aangeeft dat er meer verkoop- dan koopdruk is.

Afgezien van de kaars is zo’n gigantische beweging te wijten aan een corrigerende beweging, dus het is goed om de niveaus te bekijken om te kijken voor potentiële steun.

De 1-daagse grafiek toont duidelijke steunniveaus. Een daarvan is te vinden tussen de $6 en $6.50. De vorige weerstand van $6.57 kan worden bevestigd als steun, wat zou passen bij een hernieuwde test van het $8.50 weerstandsniveau.

Een duidelijker signaal zou echter een corrigerende beweging zijn in de richting van het $5 niveau, aangezien dat vroeger een significante weerstandszone was voordat de massale uitbraak zich voordeed.

De vier uur durende grafiek toont een helder steun/weerstand flip van het $5.70 niveau, waardoor voortzetting en de prijs naar $8.50 versneld werd.

Het meest waarschijnlijke scenario is een test van de vorige high voor support; in dit geval het $6.50-$6.60 level. Een potentiële lont naar het $6.20 niveau is een gebied om op te letten.

Als deze zone standhoudt, is een hernieuwde test van de high op $8.50 waarschijnlijk. Als het $6.50 level verloren gaat, zal er waarschijnlijk nog meer neerwaartse druk ontstaan op de markten met een potentiële hertest van het $5 level.

LINK/BTC-paar breekt uit

Ook het LINK/BTC-paar vertoont een massale uitbraak. De weerstandszone bij 0.00055000 sats werd verschillende keren getest voordat de uitbraak zich voordeed.

Deze prijsactie is eigenlijk vrij vergelijkbaar met de weerstandszone van Bitcoin die tegenkomt bij $10.000 tot $10.500. Zoals het gezegde luidt, hoe vaker een weerstand wordt getest, hoe zwakker deze wordt.

In het geval van Bitcoin is de weerstandszone bij $10.000 tot $10.500 al een jaar lang een lastig te overwinnen gebied, en voor LINK is de 0.00055000 sats-barrière al zeven maanden lang een weerstandszone.

Terwijl de doorbraak van de verzetszone plaatsvond, vond er een enorme versnelling plaats, maar de grafiek toont tekenen van overstrekking op de kop. Om deze reden is het waarschijnlijk dat er een corrigerende beweging zal plaatsvinden.

In dat geval zou de potentiële belangstelling de vorige weerstand bij 0.00055000 sats en het gebied tussen 0.00065000-0.00066500 sats moeten zijn.

Wanneer Chainlink beweegt, volgt Tezos

Zodra Chainlink beweegt, heeft Tezos de neiging om te volgen. Echter, in de afgelopen maanden heeft Tezos een grote achterstand opgelopen, maar de prijs heeft uiteindelijk een sterke beweging gemaakt in het weekeinde.

XTZ/USDT heeft de afgelopen dagen kracht getoond en staat momenteel voor de laatste horde voor een nieuwe all-time high.

Het paar verzekerde steun op het $2.40 niveau alvorens de voortzetting en de versnelling in de richting van $3 voorkwamen. De volgende stap om op te letten is een test van het $2.70-$2.77 niveau voor ondersteuning.

Als dat niveau ondersteuning ondersteunt, is het waarschijnlijk dat XTZ/USDT de $3 barrière zal doorbreken en de all-time high zal testen.

Het $3 weerstandsgebied is nu drie keer getest, en het is mogelijk dat een andere test van de weerstandszone de prijs er uiteindelijk doorheen zal duwen.

Als XTZ/USDT boven de $3 breekt, wordt aangenomen dat we gaan versnellen en een soortgelijke beweging naar Chainlink krijgen. En die gelijkaardige beweging betekent een nieuwe all-time high.

XTZ/BTC breekt boven het 100-dagen voortschrijdend gemiddelde.

Het XTZ/BTC-paar is ook sterk, aangezien het recentelijk boven de 100-dagen MA brak. Dit is ook het geval met het XTZ/USDT-paar. Als het vorige weerstandsgebied bij 0.00002900-0.00002950 sats blijft houden voor steun, zal een steun/weerstand flip worden bereikt.

Zodra deze support/resistance flip bevestigd is, is het waarschijnlijk dat de koersdoelen rond de all-time high zone rond 0.00003700-0.00003800 sats zullen worden gezet.

Als Tezos erin slaagt om de all-time high levels te doorbreken, dan is de sky the limit en kunnen traders naar de Fibonacci extensies kijken om nieuwe doelen te bepalen.

Kommentare sind deaktiviert.